2 Mart 2016 Çarşamba

İSTANBUL İÇİNDE HUZUR ~ Radisson Blu Hotel/Spa Tuzla



Herkese merhaba

Geçtiğimiz yılın özellikle kış dönemi benim  için zorlu geçti. Bütün o süre içinde İstanbul'dan çok uzaklaşma fırsatı bulamadım. Ama o süre içinde İstanbul dışına çıkmadan huzurla kafa dinlemek için gidilecek yerler arayışına girdim. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan dönerken henüz yeni açılmış olan Radisson Blu gözüme çarptı.  Özellikle Spa oteli olması nedeniyle Radisson Blu'ya bir şans vermek istedim. Evim ile arasındaki mesafe aslında 20 dk :) Yine de çevresinin sakin olması sanki İstanbul'dan uzaklaşmış hissi vermesine yetiyordu. Biraz otelden bahsedecek olursak; henüz çok yeni bir otel, Sabiha Gökçen Havalimanına giden yolun üstünde bulunuyor. 254 odası var. Havaalanı ile arasındaki mesafe 3 km. Otelden ücretsiz servislerin alana transferi bulunmakta. Esasen business oteli olarak kullanılsa da spa için gelenlerin sayısı bir hayli fazla. Bunlardan birisi de benim. İş ve spa hariç ailelerin de konaklamak isteyeceği kaliteli bir otel. Fiyatları ise öyle aman aman uçuk da değil. Hatta booking.com gibi sitelerden çok iyi fiyatlara oda bulabilirsiniz. 

Odaların genel konsepti tamamen rahatlık amacına hizmet ediyor. Ayrıca o
dalardaki banyolar hamam konseptinde yapılmış. Kendi özel hamamınız ve hatta hamam tasınız bile var :)  Şimdiye kadar hep Standart odada kalan biz en son gidişimizde Business odada konakladık. Standartodadan 3 farkı vardı; çok büyük bir balkon, özel kahve makinesi, yeşil tarafa bakıyor olması. Ayrıca bu odalarda ücretsiz film gösterimleri, VIP setupları gibi hizmetler de mevcut. Konforlu odaları oteli tercih etmemizdeki ikinci nedenimiz.

Elysia Spa ise oteli asıl tercih etme nedenimiz. En son gittiğimizde favori havuzumuz kapalıydı ama olsun. Geniş sayılabilecek büyük havuzu var ve camlardan dışarıyı, otelin zen bahçesini görüyorsunuz. Yeşil ağaçların dallarında ışıl ışıl karlar ve sıcak havuz keyfi bambaşkaydı doğrusu. Şu an o zamanın fotoğrafı elimde olmadığı için paylaşamıyorum maalesef... Fakat bu gidişimizin videosunu çektim, yukarıda izleyebilirsiniz . 


Hoşumuza gitmeyen birkaç şeyden bahsetmek gerekirse, ilk kaldığımız zamanlarda otel terlikleri daha iyiydi fakat şu an zar gibi incecik yapmışlar. Ayrıca çok ilginç bir şekilde ilk defa çok rahatsızlık veren bir yatakta uyudum. Bir sonraki gidişimde özellikle yatak kalitesine daha çok dikkat edeceğim. 
Eğer farklı ve keyifli bir spa deneyimi yaşamak istiyorsanız, Radisson Blu Otel/Spa Tuzla seçeneklerinizin arasında yer almalı.  İstanbul dışına çıkmadan rahatlamak, huzur bulmak için, bence İstanbul'daki en iyi Spa otellerinden birisine şans verebilirsiniz.



instagram: @gezginrapunzel
youtube: gezginrapunzel 
internet sitesi: www.guzelimguzel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder